Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Mahmut Tanal'dan tutuklu öğrenciler için "adalet" nöbeti

CHP'li Mahmut Tanal, gözaltına alınan ve tutuklanan gençler için Adalet Bakanlığı önünde 'Adalet ve Özgürlük Nöbeti'ne başladığını duyurdu. Tanal'ın kurduğu çadır polis tarafından kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2025 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2025 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
Mahmut Tanal'dan tutuklu öğrenciler için "adalet" nöbeti

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasıyla başlayan eylemlerde gözaltına alınan ve tutuklanan öğrenciler için Adalet Bakanlığı önünde çadır kurdu. Ancak polis müdahale etti ve Tanal'ın kurduğu çadırı kaldırdı. Bakanlığın önü de ablukaya alındı.

Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu akşamdan yarın sabaha kadar Atatürk Bulvarı’nda, Adalet Bakanlığı önünde; haksız yere tutuklanan gençler ve öğrenciler için ÖZGÜRLÜK ve ADALET nöbetindeyim" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.