Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Erdoğan-İmralı heyeti görüşmesi ertelendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile DEM Parti İmralı heyeti arasında 28 Ekim Salı günü yapılması beklenen görüşme, 30 Ekim Perşembe gününe ertelendi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2025 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2025 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
Erdoğan-İmralı heyeti görüşmesi ertelendi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile DEM Parti İmralı heyetinin 28 Ekim Salı günü yapılması planlanan görüşmesi ertelendi. Yapılan duyuruya göre Erdoğan ve heyet, perşembe günü bir araya gelecek.

DEM Parti Basın Bürosu, yaptığı açıklamada, "DEM Parti İmralı heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar, 30 Ekim Perşembe günü Cumhurbaşkanlığı Sarayında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecektir. Görüşmenin saati daha sonra bildirilecektir" ifadelerine yer verdi.

Erdoğan ve heyet arasındaki ilk görüşme 10 Nisan’da gerçekleşmişti. Van Milletvekili Pervin Buldan ve yaşamını yitiren TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’den oluşan heyet, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe’deki sarayda bir araya gelmişti. İkinci görüşme 7 Temmuz'da yapılırken heyette TBMM Başkanvekili Pervin Buldan ve Urfa Milletvekili Mithat Sancar yer almıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.