Tarkan'ın İzmir konserinden aldığı ücreti bağışlayacağı kurumlar belli oldu. İsmail Küçükkaya, yandaş medya tarafından hedef gösterilen Tarkan'ın konser için aldığı ücreti Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ve Darüşşafaka’ya bağışlayacağını açıkladı.
İsmail Küçükkaya Halk TV'de sunduğu sabah programında İzmir'in kurtuluşunun 100. yılında konser veren Tarkan'ın İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ücreti bağışlayacağı kurumları açıkladı.
Küçükkaya Tarkan'ın aldığı miktara kadar bildiğini belirterek, "Yandaş medyada eleştirmişler 'hani para almayacaktı' diye. Dün araştırdım bu konuyu. Tarkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile konser için bayağı iyi bir miktara anlaşmış. Konser için anlaştığı parayı Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ve yetim çocuklarımızı okutan Darüşşafaka’ya vermiş. Tarkan lütfen kusura bakmasın." dedi.
Haber Merkezi