Gazeteci Barış Pehlivan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gazeteci Barış Terkoğlu'nun gözaltına alındığını, gerekçenin dün Onlar TV'de yayınlanan bir video olduğunu duyurdu.
Pehlivan, "Yazıklar olsun! Dostum, gazeteci Barış Terkoğlu gözaltına alındı. Gerekçe, dün akşam Onlar’da yayınlanan haber videosu. Kirli kamu görevlilerini gözaltına almak ve soruşturmak yerine, onları deşifre eden ve temiz bir toplum için çalışan gazetecileri susturmak istiyorlar. Bunu da başsavcılık, bizzat kendi doğruladığı bir haber üzerinden yapıyor. Barış’ın bir elini kesin; diğer eliyle, sesiyle, bakışıyla, fikriyle gerçeği yine anlatır, anlatacak" dedi.
Yazıklar olsun! Dostum, gazeteci Barış Terkoğlu gözaltına alındı. Gerekçe, dün akşam Onlar’da yayınlanan haber videosu.
— Barış Pehlivan (@barispehlivan) December 25, 2025
Kirli kamu görevlilerini gözaltına almak ve soruşturmak yerine, onları deşifre eden ve temiz bir toplum için çalışan gazetecileri susturmak istiyorlar.
Bunu…
Kaynak: Haber Merkezi