Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Ekrem İmamoğlu'nun diplomasına dair İstanbul Üniversitesinden açıklama

İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlu'nun diplomasına dair İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının ve YÖK'ün yazılarının üniversiteye ulaştığını, gerekli inceleme ve işlemlerin yapılacağını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2025 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2025 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
Ekrem İmamoğlu'nun diplomasına dair İstanbul Üniversitesinden açıklama

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üniversite diplomasına dair İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının ve Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) yazılarının üniversiteye ulaştığını, gerekli inceleme ve işlemlerin yapılacağını bildirdi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının 24 Şubat 2025 tarih ve 2025/44681 soruşturma sayılı yazısı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 27 Şubat 2025 tarihli 'Soruşturma Dosyası' konulu yazıları Üniversitemize ulaşmıştır. Bu kapsamda, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının yazısı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yazısı ve ekinde yer alan Yükseköğretim Denetleme Kurulu Başkanlığının 17 Şubat 2025 tarihli 'Araştırma Raporu'nda yer alan tespitler çerçevesinde Üniversitemiz bünyesinde gerekli inceleme ve işlemler tesis edilerek, neticesinden ilgili kurumlara ve kamuoyuna bilgi verilecektir" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.