Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Kendisinden boşanan Meşeli'yi katleden erkeğe müebbet hapis

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2019 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2019 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Kendisinden boşanan Meşeli'yi katleden erkeğe müebbet hapis

Bursa’da kendisinden boşanan Özlem Meşeli’yi öldüren Hasan Gündoğdu’ya müebbet hapis cezası verildi.

Bursa’da, geçen yıl Ekim ayında Hasan Gündoğdu isimli erkek, kendisinden boşanan 38 yaşındaki Özlem Meşeli’yi öldürmüş ve kadının çantasını da alıp kaçmıştı.

Cinayetin ardından gözaltına alınan Gündoğdu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

DHA’da yer alan habere göre hakkında “kasten öldürmek” ve “yağma” suçlarından Bursa 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan ve tutuklu yargılanan Gündoğdu’nun avukatı Bünyamin Aygece, karar duruşmasında müvekkilinin ‘tahrik altında suçunu işlediğini’ iddia ederek, “Ben sanığın yerinde olsaydım, öldürmeyebilirdim belki ama döverdim” dedi.

Mahkeme heyeti ise Hasan Gündoğdu’ya, “kasten öldürmek” suçundan indirim maddelerini uygulamadan müebbet, “gasp”tan ise 6 yıl hapis cezası verdi.

GazeteKarınca

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.