Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Eyüpsultan Belediyesine operasyon: Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen dahil 28 kişi gözaltında

Eyüpsultan Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında 23’ü kamu görevlisi 28 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen de bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2026 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2026 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
Eyüpsultan Belediyesine operasyon: Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen dahil 28 kişi gözaltında

Eyüpsultan Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen’in de aralarında bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, 23’ü kamu görevlisi olmak üzere 28 kişi hakkında “suç örgütüne üye olma”, “rüşvet alma”, “rüşvet verme” ve “ihaleye fesat karıştırma” suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltı kararı verildi.

Kararın ardından düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen’in de aralarında bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı. Özmen’in evinde de arama yapıldığı öğrenildi.

Ankara’ya götürülecek

Özmen’in Çankaya Belediyesine yönelik soruşturmayla bağlantılı olarak gözaltına alındığı ve işlemleri için Ankara’ya götürüleceği belirtildi. Aynı soruşturma kapsamında üç ay önce Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut ile bir belediye çalışanı tutuklanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.