Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Türk Metal mesaiye kalmayacağız dedi, TOFAŞ işçileri mesaiye bırakılıyor

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, Bursa 3 No’lu Şube Kongresi’nde MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin tıkanması üzerine metal işçilerinin fazla mesaiye kalmayacağını açıklamıştı fakat TOFAŞ işçileri mesaiye bırakıldıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2025 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2025 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
Türk Metal mesaiye kalmayacağız dedi, TOFAŞ işçileri mesaiye bırakılıyor

Türk Metal Sendikası Bursa 3 No’lu Şubenin 6. Olağan Kongresine katılan Türk Metal Genel Başkanı Uysal Altundağ, MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin tıkanması üzerine fazla mesaiye kalmayacaklarını açıklamıştı. TOFAŞ işçileri ise mesaiye bırakıldıklarını söyledi.

Metal İşçilerinin Sesi sayfasına atılam mesajla mesaiye bırakıldıklarını söyleyen TOFAŞ işçileri şunları söyledi; “Bursa TOFAŞ fabrikasında çalışıyorum ve şu an boya bölümü olarak mesaiye kalıyoruz. İşin en komik tarafı da amirler sendikayla konuştuk anlaştık diyorlar. Fıkra bu kadar. İyi geceler Türk Metal ailesi.”

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.