Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Kılıçdaroğlu: Sürece tereddütsüz katkı vereceğiz

CHP'ye mutlak butlan olarak atanan Kemal Kılıçdaroğlu, çerçeve yasa ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Sürece tereddütsüz katkı vereceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2026 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2026 21:53
Kaynak: Haber Merkezi
Kılıçdaroğlu: Sürece tereddütsüz katkı vereceğiz

Yarın Meclis Genel Kurulunda görüşülmesi planlanan “çerçeve yasa”ya ilişkin CHP’ye mutlak butlan olarak atanan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sürece destek vereceklerini bir kez daha açıklayan Kılıçdaroğlu, “Bu sürece tereddütsüz katkı vereceğiz. Ancak ülkemizde yeni bir iç karışıklık, ayrışma ve çatışma zemini oluşturmaya çalışan bölücü küresel yapılara da asla geçit vermeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Grubu olarak tarihin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun gereği bu tarihi süreçte yalnızca destek veren değil; sorumluluk alan, öncülük eden ve doğru istikameti gösteren bir anlayışla hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.