Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Kılıçdaroğlu'ndan iktidara: "Beceriksizler!"

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2022 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2022 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın son günlerde yükselen baskı ve tehditlerine, ekonomideki istikrarsızlığına "Beceriksizler!" diyerek tepki gösterdi.

Organize sanayi bölgelerinde doğalgaz kesintisinin yarattığı ekonomik sorunlar gündemde. Bir yandan büyüyen krizle birlikte, iktidarın gazetecileri ve sanatçıları hedef göstermesiyle başlayan sürece CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Twitter üzerinden yayınladığı mesajla tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, "Sanayi tesislerine 3 gün boyunca enerji verilemeyecek. Bu iktidar bu ülkeye bunu da yaşattı. Tabii daha önemli işleri var. Gece yarısı sanatçıların evine baskın yaptırmak, gazetecileri atasözü paylaştılar diye hapse attırmak, dil koparmak… Beceriksizler!" diyerek hesabından paylaşımda bulundu.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1485559710745075712

BursaMuhalif.com/Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.