Çankırı’da 37 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni Şafak Çelik intihar etti. Çelik’in sanal kumar nedeniyle büyük maddi kayıplar yaşadığını söylediği bir video sonrası intihar ettiği ortaya çıktı.
Şafak Çelik, olaydan önce sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda yaşadıklarını anlattı. Yayımladığı veda videosunda, sanal kumar sebebiyle ailesine ait birden fazla evi ve yüklü miktarda parayı kaybettiğini ifade etti. Çelik, içinde bulunduğu durumdan çıkış yolu bulamadığını dile getirdi.
Halk Tv’nin haberine göre, bu videoyu paylaşmasının hemen ardından Şafak Çelik, yaşamına son verdi. Genç öğretmenin ölümü, çevresinde ve sosyal medyada sanal kumar tartışmalarını şiddetlendirdi.
Olayla ilgili olarak Çankırı’da adli ve idari soruşturma süreci başlatıldı. Yetkililer, incelemelerini sürdürüyor.
Kaynak: Haber Merkezi