Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Binlerce kilometre geldi stadyuma kondu

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2021 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2021 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Binlerce kilometre geldi stadyuma kondu

Balıkçı Adem Amca ile 10 yıllık dostluğu dillere destan olan Yaren Leylek’in gelmesiyle adını sıkça duyuran ve Avrupa Leylek Köyleri Birliğine üye Eskikaraağaç Köyü ile ülkemizi temsil eden Karacabey’de bu kez göç sırasında ilçe stadyumuna konan bir leylek ilginç anlara sebep oldu.

Mart ayının gelmesiyle birlikte kışı geçirdikleri Afrika kıtasıdan kuzeye doğru göç eden leylekler ülkemizde de görülmeye başladı. Türkiye’yi Avrupa Leylek Köyleri Birliğinde temsil eden Karacabey’de bu kez göç ederken yağmur ve rüzgarlı havaya yakalanan bir leylek ilçe stadyumuna inmek zorunda kaldı. Leylekler ve diğer göçmen kuşları takip ederek kayıt altına alan Doğa Fotoğrafçısı Alper Tüydeş ise o anları kaydetti.
Karacabey Belediyespor’un maçlarını oynadığı ilçe stadyumunda kale direğinin yanı başında dinlenmeye koyulan leylek ilginç anlara sebep olurken, stad görevlileri leyleği rahatsız etmemek için o bölgeye yaklaşmamaya özen gösterdi. Yorgun leylek bir süre dinlendikten sonra stadyumdan ayrıldı.

İHA

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.