
TBMM Adalet Komisyonu’nda "çerçeve yasa" teklifi görüşmelerinde İYİP Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptıklarını "pislik" olarak nitelendirerek "1997’de Türkeş’in yaptığı siyaset bitmiştir. Yeni gelen liderine saygımız vardır ama kendi yaptıkları pislikleri de Türkeş’i kendine çamaşır suyu yaparak aklayamaz" sözleri üzerine MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, "Sen ağzını topla, pislik sensin" diye tepki gösterdi. Tartışmada Bülbül’ün masaya yumruk vurmasının ardından İYİP Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın ile yaşanan tartışmada Bülbül, Dalgın'ın üzerine yürüdü. Bülbül'ü İYİ Partili ve MHP'li milletvekilleri tuttu.
İYİP Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş’ın, babası Alparslan Türkeş’in siyasi mirasının kullanılmasını eleştirerek "Kendi yaptıkları pislikleri de Türkeş’i kendine çamaşır suyu yaparak aklayamaz" sözlerine MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül tepki göstererek "Sen ağzını topla, pislik sensin. MHP Lideri’nin yaptıklarına pislik diyemezsin" dedi.
Türkeş Taş’ın sözlerine MHP'li Bülbül, "Sen ağzını topla, pislik sensin. MHP Lideri’nin yaptıklarına pislik diyemezsin. Sen kimin evladı oğlunu bileceksin. Bir parti genel başkanın yaptıklarına pislik diyemezsin" diye tepki gösterdi. Bülbül'ün tepkisi üzerine Türkeş Taş, "Ben Genel Başkan'a pislik falan demedim" diye cevap verdi.
"Seni bu dünyada kimse tehdit etmesin diye biz mücadele veriyoruz" diye masaya yumruk atan MHP'li Bülbül'ün tavrına İYİP Milletvekili Balıkesir Burak Dalgın tepki göstererek "Sen ne yapıyorsun?" dedi. Dalgın'ın sözleri üzerine ayağa kalkarak Dalgın'ın üzerine yürüyen Bülbül'ü İYİP ve MHP'li milletvekilleri tuttu. Çıkan arbede de milletvekilleri her iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı, ardından Komisyon Başkanı Yüksel, komisyona kısa süreliğine ara verdi. Bu sırada da MHP'li Bülbül komisyon salonunda çıkarıldı.