İfade vermek için emniyete giden BirGün muhabiri İsmail Arı gözaltına alındı

BirGün muhabiri İsmail Arı, eski RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in şikayeti üzerine "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" ve "halkı yanıltıcı bilgiyi yayma" iddiasıyla gözaltına alındı. Arı, ifade vermek için emniyete gitmişti.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2026 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2026 19:00
Haberyazilimi.com

BirGün muhabiri İsmail Arı, eski RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in şikayeti üzerine gözaltına alındı. Kendisine belirtilen saatte ifade vermek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne giden Arı'ya burada gözaltı kararı tebliğ edildi.

BirGün muhabiri İsmail Arı, eski RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in şikayeti üzerine "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" ve "halkı yanıltıcı bilgiyi yayma" suçlamasıyla gözaltına alındı.

Arı bugün Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne ifade işlemleri için saat 15.30'da davet edildi.

Kendisine belirtilen saatte ifade işlemleri için Emniyet'e giden Arı'ya burada gözaltı kararı tebliğ edildi ve Arı gözaltına alındı.