
DİSK/Enerji-Sen, Bursagaz’da işten çıkarılan enerji işçilerinin işe geri alınması ve sendikal hakların tanınması talebiyle Aksa Doğalgaz Bursa Bölge Müdürlüğü önündeki eylem devam ediyor. İşçinin iradesi tanınana kadar ve işten atılan işçiler geri alınana kadar mücadele edileceği bildirildi.
DİSK/Enerji-Sen'in Kazancı Holding'in grup şirketlerinden olan Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş'ye bağlı Bursagaz yönetiminin hukuksuz itirazlarına ve işçi kıyımına karşı başlattığı direniş 21.gününde.
Sendika tarafından yapılan açıklamada, 'Atılan arkadaşlarımız geri alınana kadar, yetki itirazları geri çekilene kadar ve enerji işçilerine yakışır bir toplu iş sözleşmesini hayata geçirene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz' denildi.