Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı yardımcılığı formülünün ardından Kılıçdaroğlu, Akşener, Yavaş ve İmamoğlu’nun Ankara’da dörtlü bir zirve gerçekleştirecekleri öğrenildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayıyla İYİ Parti Genel Merkezi’ne gelerek Meral Akşener ile görüştü.
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti Lideri Akşener’in, İmamoğlu ve Yavaş’ın yetkili ve icracı cumhurbaşkanı yardımcısı olmalarını önerdiğini bildirdi.
Yaşanan trafiğin ardından Millet İttifakı toplantısı 1 saat daha ertelenirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Meral Akşener, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir araya geleceği belirtildi.
Haber Merkezi