Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Son anket: Millet İttifakı 25 puan fark atıyor

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2022 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2022 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com

BUPAR anket firmasının yaptığı son ankete göre Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı arasındaki fark 25 puana çıktı. 10-29 Eylül tarihleri arasında 3 bin 500 kişiyle yapılan anket sonuçlarına göre %69,5 ülkenin iyi yönetilmediğini düşünüyor.

Cumhur İttifakı ülke sorunlarıyla ilgilenmiyor

Katılımcılara yöneltilen“2022’de Cumhur İttifakı bileşenleri mi yoksa Millet İttifakı bileşenleri mi daha fazla ülke sorunları ile ilgilendi?” sorusuna ise yüzde 63.5 “Millet İttifakı”, yüzde 27.5 “Cumhur İttifakı” cevabı verilirken, yüzde 9’una göre ise “Hiçbiri” sorunlarla ilgili değil.

Erdoğan kazanırsa daha mı iyi olur?

“2023’te yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan tekrar cumhurbaşkanı seçilse ülkenin koşulları daha iyi olur mu?” sorusuna katılımcıların yüzde 55’inin “Hayır” yanıtını vermesi dikkat çekti. Yurttaşların yalnızca yüzde 31’i “Evet” derken, yüzde 14’ü “Bilmiyorum” diye belirtti.

Haber Merkezi

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.