Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Erdoğan 'Onlar seccadeye basıyorlar' diyen çocuğa 200 lira verdi

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2023 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2023 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Erdoğan 'Onlar seccadeye basıyorlar' diyen çocuğa 200 lira verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim otobüsünde “Onlar seccadeye basıyorlar, ben AK Partiliyim” diyen çocuğa 200 lira para verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim otobüsündeyken yanına çıkan kız çocuk “Onlar seccadeye basıyorlar, ben AK Partiliyim” dedi. Erdoğan "Oyy yerim ben seni. Bak neler diyor. Onlar diyor seccadeye basıyor" diyerek çocuğa sarıldı ve 200 lira vererek "Bayram harçlığı" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun çektirdiği bir fotoğrafta ayakkabılıyken yerde seccade olması tartışma yaratmıştı.

Görüntüleri sosyal medyada paylaşan Nasuh Bektaş videoya şu yorumu yaptı: "Ve gerçekten içimizi yakan bir görüntü. Ne olur ama ne olur çocuklarımızı koruyalım. Ne olur!!!! Söyleyeceği söz sen çocuksun bunları düşünme diyeceğine, ne yazık bir çocuğun dünyasında bu şekilde müdahale edilmesine seviniyor. Bundan mutlu olup ödüllendiriyor. Gerçekten insanlık tarihi bu kadar ağır kötülüğü görmemişti. Ne olur çocuklarınızı koruyun."

Erdoğan'ın çocukla görüntüleri başka birçok kullanıcı tarafından eleştirildi.

Kaynak: Duvar

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.