Bursa’da Büyükşehir Belediyesi tarafınan yapılıp ilçe belediyesine devredilen bungalov evler bakımsızlıktan çürüyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles Kocayayla’ya bungalov evler yapıp bu evleri belediyeye devretti, ilçe belediyesi kendisine hazır verilen evlerin bakımı yaptırmayıp çürümeye terk etti.
Bakım yapılmadığı için milyonluk yatırımlar yıkılarak harabeye döndü. Milyonluk yatırımların bakımsızlıktan kısa sürede bu duruma gelmesi tepki çekti.

İHA muhabirine konuşan bir vatandaş, “Kocayayla muhteşem doğaya sahip bir yer, buraya gelip doğayla iç içe vakit geçiriyoruz. Buraya yapılan bungalov evler bakımsızlıktan yıkılmış durumda, kapıları ve camları kırılmış gördüğümüz bu manzara bizi çok üzdü” dedi.
İHA